Тема: бокс
Показать сообщение отдельно
Старый 08.12.2009, 16:30   #61
SCAH
ДИРЕКТОР

Ресивер: Vu+Ultimo
Поблагодарили 1,378 раз(а) в 650 сообщениях
Вес репутации: 28
SCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордится

Джонсон: я готовий шокувати світ і стати чемпіоном

Претендент на пояс Віталія Кличка за версією WBC Кевін Джонсон продовжує розповідати про своє перебування у Швейцарії, де він готується до бою проти українця. Поєдинок, нагадаємо, відбудеться, 12 грудня у Берні.

«Сьогодні, тут в Берні, був великий день для мене. Він розпочався із останнього спарингу перед боєм. Я був різким, чітким і цілеспрямованим, таким як і треба бути. Моє тіло поводить саме так, як я цього і хотів. Я відчуваю в наскільки хорошій формі я зараз перебуваю.»

«Я в найкращій формі за усе своє життя. Я мав перс-конференцію із Віталієм сьогодні (понеділок, 7 грудня) і мав шанс зустрітись із ним поглядами ще раз, до того як ми пройдемо зважування в п’ятницю. »
«Здавалось, він був у хорошому настрої, але все зміниться в суботу, коли я заберу в нього пояс WBC. І всі його справи підуть шкереберть.»

«Ми поводились холодно на перс-конференції. Ніякого театрального дійства, жодних погроз, лише бізнес. Ми обоє професіонали. Нічого особистого. Я сконцентрований і готовий шокувати світ. Вкінці я звернувся до моїх друзів та сім’ї, які приїхали на бій, тому від сьогодні аж до кінця бою, я ні з ким не контактуватиму, окрім своєї команди. Я виконаю свою мету стати наступним чемпіоном у суперважкій вазі.»

«Я знаю, що кажуть скептики про мої шанси, але я також знаю, що ніхто ще ніколи не бачив таких великих зривів, який відбудеться у суботу. Скептики завжди не чекають сюрпризу. Але, звертаюсь до моїх фанів в США, а особливо в Атланті та Асбарі Парк, дивіться уважно, не відривайте очей від телевізора і дивіться те, що я зроблю», - цитує американського претендента fightnews.

«Sator arepo tenet opera rotas»
SCAH вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: