Показать сообщение отдельно
Старый 28.11.2015, 00:01   #3932
royal
Местный

Ресивер: Amiko 8900
Поблагодарили 13 раз(а) в 12 сообщениях
Вес репутации: 13
royal на пути к лучшему

Цитата:
Сообщение от Bodia Посмотреть сообщение
royal! Для початку - Інтернет ніколи не спить і не мовчить і тому, хто шукає, той завжди знаходить. Але не з такою постановкою запитання.
Якщо з Хотбірдом та Eutelsat 36* більш-менш зрозуміло, то сателіти з назвою Сіріус вже не існує, а супутників з назвою АСТРА хоч греблю гати. Коли ви так ставите запитання в пошукових системах всесвітньої павутини, то й отримуєте таку ж відповідь. І, наостанок, ось вам безкоштовні чисто спортивні канали з Хотбірд 13*Е, хоча наповнення там не дуже та й Rai Sport часто кодуються під час трансляцій наживо(та що поробиш-безкоштовні)
Hot Bird 13*E
11747 H 27500 - AD SPORT1, Dubai Sports 3, YAS Sports.
11804 V 27500 - Rai Sport 1, Rai Sport 2
12635 V 29900 - Class HorseTv

Ну а хотіти зовсім не шкідливо, якщо трішки витратитись на альтернативні види перегляду.
что имеете ввиду под альтернативой? кардшарингом пользуюсь, но не знаю каналов в этих пакетах (в основном нтв+, на другие не обращал внимания) которые бы показывали европейский хоккей (КХЛ не в счёт). С помощью своего супер-интернета 512 кбс много можно посмотреть? Конечно в онлайне на live тв все есть... а так спасибо за список каналов. Буду искать. А по спутникам: так у меня стандартная настройка, я же написал 3 конвертера +1 на 36 градус.
royal вне форума