Показать сообщение отдельно
Старый 11.05.2019, 09:17   #2
RW011
Супер-Модератор

Ресивер: Toshiba 007
Поблагодарили 17,523 раз(а) в 7,207 сообщениях
Вес репутации: 86
RW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспорима

Цитата:
Сообщение от evo Посмотреть сообщение
До чого я веду. Якщо ви вже придбали цей ресівер, то вас як людину спитали про його функціональність. Це новинка і її потрібно обговорювати і користувач повинен знати з якими проблемами йому прийдеться зіштовхнутись, а не так, як з вище вказаними ресіверами, які, хоч і коштують смішно, але ж ніхто не думав, що так станеться. А користувачу, знаєте, якось не в кайф кожні 2-3 місяці купувати нову марку ресівера, хоч ціна і смішна. Для цього є форуми, де такі як ви порадите і поясните іншим про роботу ресівера. І до речі, як річний бонус працює? Бо те, що він є це одне, а як він працює - то це інше. Чи багато каналів він НЕ відкрива в НТВ+? Бо буде, як з GI HD Slim - половину каналів не відкривав, то гріш ціна такому бонусу, хоч і на рік
Дуже корисна порада.Я теж ТАК думаю.
Але наівно сподіватися,що за ЦЕ буде піклуватися хтось,особливо оптовий торгівець.
Зараз на перший план виходить тільки думки про прибуток та Гроші.
Якось так....
Ну а споживачам хочу порадити,не гонятися за халявою.Слава богу, зараз пропозицій на Медіа-ринку хоть ..... їж.
І не так вже це і дорого.Більш пропивають і віддають жінкам на косметику та колготи.