Показать сообщение отдельно
Старый 03.06.2025, 19:18   #16
RW011
Супер-Модератор

Ресивер: Toshiba 007
Поблагодарили 17,523 раз(а) в 7,207 сообщениях
Вес репутации: 86
RW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспорима

Цитата:
Сообщение от sergeyss9 Посмотреть сообщение
Кастровані збірки рідко бувають стабільними . Особливо при встановленні великої кількості різномастного софту - починають вилазити косяки .Як на мене - краще прибити непотрібні служби та фонові процеси за для збереження системних ресурсів .
Все вірно.Як кажуть "Сдуру можна і кінець зламати".Можна так "порізати",що зостанеться тільки "синій екран".
Я постійно користуюсь "урізаними" варіантами,щоб нічого не "вилазило" і не заважало у роботі.Зараз встановлена "модифіцірована" W.11.
З усіми потрібними програмами займає десь 24 Гиг.(Див.скр.).Деякі,рідко використовуючі програми на "D".Запускаются по потребі .
В Мене якось проблем с "кастрацією" не виникало, починав ще з MS-Dos 3.Тому якось "притирався" з всіми версіями ,почитаючи с W.3.
Зараз навіть смішно згадувати поступове становлення Windows.
--------------------------------------------------------------------------
Нещодавно перебирав свої комп'ютерні "загашники".Знайшов і старі плати з перших своїх компів ,ще 386 та 486.Можна здати в якийсь музей електроніки.
Изображения
Тип файлаИмя файла Размер файлаЗагрузок
Тип файла: jpg Screenshot_7.jpg 52.0 Кб 11
:: Заметка ::
Скачал? - нажми "Спасибо"